Texas hold ’em

On pokerin pelaajia ja pokerinpelaajia. Suomen kielessä pokerinaama on nähtävästi syntynyt pokerinpelaajien keskuudessa, koska sitä tarvitaan kirjaimellisesti, jos haluaa voittaa ja ottaa riskejä. Aikaisemmin pokeria pidettiin taitolajina, mutta myöhemmin on todettu, että se on täysin onnenpeli. Se voittaa, joka onnistuu saamaan hyvät kortit ja uskaltaa pelatessaan ottaa riskejä, lukien toisten pelaajien kasvoja. Tässä tarvitaan todellista pokerinaamaa. Ei kannata pahemmin näyttää “hangon keksin” näköistä hymyä, josta vastapelurit osaisivat jotain arvata. Vakava ilme kasvoille ja kohti voittoa.

poker-gamePokeripelejä on kehitetty monta erilaista ja Texas hold ’em on yksi niistä. Peliä pelataan 2-10 pelaajan kesken. Peliä voidaan pelata kiinteillä panoksilla tai myös nk. Cadillac-mallia, jossa ei panoksilla ole rajaa. Cadillac-mallissa pelaaja voi hävitä tai voittaa suuria summia pienen ajan sisällä. Eli se ei pelaa joka pelkää, niinhän sitä on tapana sanoa. Suurissa turnauksissa, joissa pyörii isot rahat, pelataan yleensä tätä edellämainittua Cadillac-mallia. Siellä miljoonat eurot ja dollarit vaihtavat omistajaansa käden käänteessä.

Maailmalla on paljon ihmisiä, jotka pelaavat työkseen pokeria. He kiertävät suuria turnauksia ympäri maailmaa pokeria pelaten ja ylellisestä elämästä nauttien. Suomessa on muutama tunnettu pokerinpelaaja, jotka ovat menestyneet kansainvälisesti. Heistä voisi mainita yhden; Patrik “Pate” Antonius nimisen hepun, joka on myös taloudellisesti menestynein pelaaja Suomessa. Eli pelaaja, jolla on hyvä pokerinaama.