Hyviä urheilusivustoja

Urheilun seuraaminen on monelle suorastaan pakkomielteistä vaikka ei itse harrastaisi tai pelaisikaan mitään. Onneksi siinäkin on teknologian kehittymisen myötä otettu aimo harppaus eteenpäin kun kaikkea urheiluaiheista uutisointia ei enää tarvitse seurata lehdestä tai kuunnella vain radiosta otteluselostuksia tai vahdata urheiluruudun uutisantia.

Netistä nykyihmiset löytävät kaikki tarvitsemansa tiedon. Otetaan esimerkiksi yksi perussivu, josta löytyy niin pintaraapaisut tärkeimpiin lajeihin kuin hieman enemmänkin asiaa esimerkiksi formuloista tai jalkapalloista. Se on tietenkin maikkarin oma nettisivu, MTV.fi josta siis löytyy lähes reaaliaikaisena uusimmat uutistapahtumat mitä sitten seuraatkin. Myöskin iltapäivälehtien sivustot kannattaa käydä läpi jos tuntuu että jotakin jäi puuttumaan. Jokaisella jalkapalloseurallahan on tietenkin omat sivunsa, ja niitä ei nyt tässä kannata luetella, sillä intohimoiset Arsenalin kannattaja tuskin haluavat lukea MaNU-aiheisia kirjoituksia, eiköhän ne jokainen löydä ihan itsekin. Mutta hieman toisenlaista jalkapallouutisointia voi lukea niin FIFA:n kuin UEFA:n sivuilta, onhan tänä vuonna luvassa taas jalkapallon maailmanmestaruuskisat jotka varmasti kiinnostavat monia lukijoita. Tämän vuotisena kisapaikkana on Brasilia ja heinäkuun puolella sitten selviää, mikä maa on uusin jalkapallokuningas. Kisoista enemmän löytyy siis etenkin FIFA:n verkkosivuilta. Tulossa ovat myöskin jääkiekon MM-kisat, joista lisää löytyy IIHF:n sivuilta.

Mutta onhan urheilu-uutisointi muutakin kuin jalkapalloa ja jääkiekkoa. Tennis on suosittu harrastus ja koska kotimaista nimeä tennismaailmassa pitää yllä Jarkko Nieminen, voi moni tenniksen ystävä löytää tennissivut hyvinkin mielenkiintoisena. Sivuilta löytyy niin pelaajien rankingia kuin uutisia, pelituloksia, kommentointia, tulevia pelejä.. kaikkea siis, jota tenniksen penkkiurheilija haluaa.

Autourheilulla on myös vankkumattomat kannatusjoukot ja lisäinfoa kannattaa aina etsiä kunkin lajin omilta sivuilta. Lajejahan on monta, joista suurimmat ovat tietenkin Formula 1, ralli  sekä MotoGP. Kisaohjelmaa, talliesittelyjä, kuskiesittelyjä, haastatteluja, videoita.. näitä pitävät sisällään lajikohtaiset sivut.

Joskus taas voi tuntua siltä, ettei aika riitä etsimään niitä uusimpia uutisia ja tällöin voikin käydä Ampparit.com sivustolta poimimassa ne uusimmat itseä kiinnostavat poiminnat. Uutistarjonta on lähes reaaliaikaista ja sivusto linkittää uusimmat uutisotsikot aina palvelun tarjoajan sivulle ja samalla näkee hieman sitäkin, mitkä uutisotsikot kiinnostavat myös muita lukijoita. Tai tarvetta voi olla pelkästään maaliseurannalle, jonka voi käydä tekemässä Xscoresin verkkosivulta, seurasitpa sitten baseball-ottelun tuloksia tai vieraan maan koripalloliigaa.