Hyviä teknologiasivustoja

Kun puhutaan teknologiasta, yhdistää moni sen tänä päivänä pelkästään tekniikkaan, vaikkakin sen alaisuuteen kuuluu monia muitakin aloja kuin pelkästään tekniikka. Mutta etenkin mainonnassa sana teknologia kuulostaa paljon hienommalta kun puhutaan asioista, jotka ovat kehittyneet melkoisesti tänä päivänä, kuten juuri tekniikka on. Sana teknologia on saanut juurensa kreikan kielisistä vapaiden miesten taitoja ja työtä tarkoittavasta sanasta tekhne sekä perustamista ja tietoa ja oppia tarkoittavasta sanasta logos.

Teknologia kehittymisestä on saatavilla paljon erilaisia nettisivuja. Itviikko on hyvä paikka päästä alkuun kun lähtee metsästämään uusimpia uutisia, mitä teknologian saralla tapahtuu. Etusivulta löydät kaikkien uutisaiheiden pääotsikot ja alaotsikot ovat sitten jaettu eri aihealueisiin joita ovat mm. Ihmiset & Ura, Tietoturva sekä Ratkaisut. Oikeasta reunasta löytyy kätevästi myöskin viimeaikaisten uutisten pikkuotsikoinnit päiväyksineen, koska uutinen on julkaista. Ja vaikka ei kovin suuri tekniikan uutisten lukija olisikaan, antaa sivusto tarpeellista hyötyä myöskin sellaisista asioista, jotka liittyvät jokapäiväiseen nettielämään. Kuten esimerkiksi 29.4.2014 julkaistu uutinen Adoben Flashplayerin haavoittuvuudesta. Jokaisella varmaan on koneellaan kyseinen ohjelma, ja jutusta selviää, kuinka sitä voisi parhaiten käyttää.

Myöskin Digitoday-sivustolla on oma näkemys teknologiauutisiin. Jos haluat nähdä mitkä ovat muiden mielestä olleet kahden viime vuorokauden suosituimmat teknologia-uutiset, senkun valitset oikean reunan palkista haluatko nähdä juuri ne suosituimmat, vaiko haluatko ennemmin nähdä mitkä uutiset ovat kirvoittaneet eniten mielipiteitä asian tiimoilta. Digitodayn uutisia voi myöskin lukea mobiilisovelluksella, sillä siitä on olemassa oma mobiilisivu (eli pienemmässä mittakaavassa mutta pitäen sisällään kaiken tärkeimmän) jota on saatavissa niin Nokian kuin Applenkin mobiililaitteisiin.

Kolmas hyvä sivusto seurata teknologiauutisia on Tekniikka & Talous-sivusto. Myöskin Tekniikka ja Talous-sivuilla viimeaikojen luetuimmat uutiset löytyvät helposti ja nopeasti.